Gaziantep Üniversitesi Temsilciliğimiz, 2025 yılı değerlendirme toplantısını büyük bir kararlılık ve başarıyla tamamladı.
Üniversite Temsilcimiz Mehmet Nuri MAZICIOĞLU ile Birim Temsilcilerimiz Murat ATEŞ ve Mehmet TÜMTÜM’ün öncülüğünde gerçekleşen bu kritik toplantıda, yıl boyunca yürüttüğümüz yoğun ve kapsamlı çalışmalar detaylarıyla masaya yatırıldı, başarılarımız ve karşılaştığımız zorluklar samimiyetle ele alındı.
Bugüne kadar verdiğimiz mücadele, emeğimizin ve kararlılığımızın somut göstergeleri olarak değerlendirildi. 2026 yılı için daha güçlü, daha örgütlü ve daha etkili bir mücadele planı oluşturduk. Üyelerimizin haklarını savunmak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve sendikal bilinci en üst seviyeye taşımak için kapsamlı bir yol haritası belirledik. Bu yol haritası, karşılıklı dayanışma ve ortak mücadele azmimizin en net ifadesidir.
Bu toplantı, sadece bir değerlendirme toplantısı olmanın çok ötesinde; sendikamızın mücadele tarihine yeni bir güç ve umut dalgası olarak kaydedilmiştir. Birlikte hareket ederek, haklarımızı koruma ve geliştirme kararlılığımızı yeniden perçinlediğimiz bir buluşma oldu.
Önümüzdeki dönemde, üyelerimizin haklarını kararlılıkla savunmaya, çalışma şartlarını iyileştirmek için alanlarda ve masalarda daha güçlü var olmaya devam edeceğiz. Sendikal bilinç ve örgütlülüğümüzü her geçen gün büyüterek, karşılaştığımız tüm engelleri aşacağız. Gaziantep Üniversitesi Temsilciliği olarak, hak mücadelesinde hep birlikte daha ileriye yürüyeceğiz.

